Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

In september 2020 kunnen we de Apple iPhone 12 Pro Max verwachten. Zoals elk jaar zijn er ook over dit toestel wat specificaties uitgelekt. Wat weten we al van de Apple iPhone 12 Pro Max?

Een groot toestel

De iPhone 12 Pro Max is een ontzettend groot toestel. Het design is schermvullend waarbij het frame voorzien is van waterbestendig stainless steel. Het toestel is dus IP 68 gecertificeerd en kan gedurende 30 minuten tot wel 4 meter onder water. Je kunt hier gerust een duik mee nemen!

Het scherm is maar liefst 6,7 inch groot. Hierbij heeft het een resolutie van 1242 X 2688 pixels. Dit is een zeer groot scherm wat je maar bij weinig andere toestellen tegenkomt.

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

iOS 14 (besturingssysteem)

Zoals te verwachten draait de iPhone 12 Pro Max op besturingssysteem iOS 14. Dit is in 2020 het allernieuwste besturingssysteem van Apple. Hiermee ben je in ieder geval verzekerd van een hoge beveiliging en de nieuwste updates. Overigens is het altijd aan te bevelen om nieuwe updates direct te installeren.

Processor iPhone 12 Pro Max

Niks mis met de processor, het betreft hier een Apple A14 chipset. Deze heeft een grootte van slechts 5nm. Processor voor smartphones worden steeds kleiner maar werken ook steeds effectiever. Het werkgeheugen is 6 GB groot, wat op zich wel een beetje tegenvalt. Wanneer je naar Samsung smartphones kijkt dan hebben deze altijd een flinker werkgeheugen.

Toch stelt de iPhone 12 Pro Max niemand teleur: het werkgeheugen in combinatie met de nieuwste Apple processor staat garant voor uitstekende prestaties.

Nu we het toch over geheugen hebben, bij dit toestel heb je keuze uit een opslaggeheugen van 128-512 GB. Er zijn dus drie verschillende varianten verkrijgbaar.

De camera van de iPhone 12 Pro Max

Samsung en Huawei besteden al jarenlang aandacht aan hun smartphonecamera’s. Apple lijkt op dit gebied altijd wat achter te lopen. Hoe zit het met de camera van de iPhone 12 Pro Max? Prima, de hoofdcamera beschikt namelijk over vier lenzen. Drie keer een 12 MP lens en eenmaal een TOF 3D lens.

Hier maak je zeker weten de mooiste foto’s mee, vooral omdat je gebruik maakt van 3X optische zoom, duo pixel PDAF, dieptesensor en nog veel meer.  De hoofdcamera heeft twee lenzen, namelijk een 12 MP-lens en een SL 3D lens. Deze laatste lens is tevens bedoeld als biometrische sensor. Hiermee is het mogelijk om het toestel middels gezichtsherkenning te ontgrendelen.

Dit weten we over de batterij

De batterij oftewel accu is ook altijd wel een spannend gedeelte van een nieuwe smartphone. We willen namelijk smartphones met een lange accuduur. De iPhone 12 Pro Max krijgt naar alle waarschijnlijkheid een krachtige batterij. Deze kun je in ieder geval middels snelladen en draadloos opladen weer snel volmaken.

Welke kleuren kunnen we verwachten?

Elke iPhone wordt uitgebracht in de kleur spacegrijs, zo ook de iPhone 12 Pro Max. Houd er echter rekening mee dat spacegrijs per model kan verschillen: bij de een wat donkerder en bij de ander juist wat lichter. Andere kleuren die we bij dit toestel kunnen verwachten zijn blauw, groen en natuurlijke zilver en goud.

De Apple iPhone 12 Pro Max wordt zoals gebruikelijk in september 2020 gepresenteerd. Vervolgens komt het toestel vanaf oktober op de markt. In Nederland kan het misschien wat langer duren voordat je voor deze nieuwste iPhone kunt gaan. Houd de laatste berichtgevingen dus goed in de gaten.

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer