Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Volgens een IHS Technology analyst wordt de in september verwachte iPhone 7 niet geproduceerd met 16GB opslagruimte. Hiermee zal Apple voor het eerst géén 16GB (modern) iPhone model produceren. Deze informatie is afkomstig uit rapport met betrekking tot de productieketen van dit toestel.

Analysten van IHS Technology hebben het vaker bij het juiste eind: zo voorspelden zij ook de komst van de iPhone SE. Deze informatie wordt achterhaald en onderbouwd met cijfers afkomstig uit Apple's productieketen.

Volgens deze analyst wordt de iPhone 7 beschikbaar vanaf 32GB en wordt deze voorzien van 2GB werkgeheugen, gelijk aan de iPhone 6s. Eerder beweerde Ming-Chi Kuo dat de iPhone 7 Plus wordt geleverd met maar liefst 3GB werkgeheugen. Deze hoeveelheid werkgeheugen is ook benodigd om foto's gemaakt met de dubbele lens samen te kunnen voegen.

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Waarom geen 16GB?

Een goede reden voor Apple om het 16GB model te laten voor wat het is heeft betrekking op het besturingssysteem: deze wordt steeds uitgebreider en neemt daarom ook steeds meer ruimte in beslag. Ook foto's en video's gemaakt met de kwalitatieve camera op iPhone toestellen zorgen er voor dat het toestel al snel vol is.

Opslagruimte iPhone 7 en 7 Plus

Wij verwachten dat de iPhone 7 Plus (de uitvoering met dubbele camera) beschikbaar wordt in drie opslagruimte-varianten: 32GB, 128GB en 256GB. Wellicht gaat Apple de reguliere iPhone 7 produceren met 32GB, 64GB en 128GB opslagruimte. Hiermee creërt Apple een duidelijk verschil tussen de 'premium' iPhone 7 Plus en de 'normale' iPhone 7. Wij zijn benieuwd!

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.