Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Goed nieuws voor liefhebbers van en zoekers naar iPhone 8 hoesjes, iPhone 8 Plus hoesjes en iPhone X (10) hoesjes…Vandaag hebben we de hoesjes secties geüpdatet, je kunt nu dus ook bij ons terecht voor hoesjes voor de iPhones van 2017, om zo optimale bescherming te hebben voor je nieuwe of nog te kopen 2017-iPhone. Lees gauw verder voor meer informatie…

Apple iPhone 8 hoesjes

De Apple iPhone 8 is er sinds september 2017. Haast gelijk al kwam de handel in hoesjes voor deze iPhone goed op gang. Op dit moment kun je kiezen uit meer dan 1.200 hoesjes, in allerlei soorten, met allerlei kenmerken, en in de meest uiteenlopende kleuren. Wil je een hoesje voor je iPhone 8 met meerdere kleuren, dan is ook dat mogelijk, maar een transparant iPhone 8 hoesje is wellicht ook een aantrekkelijke keuze. Zie het aanbod maar, en maak zelf een keuze, hoewel het wellicht lastig kiezen is als het aanbod zo groot is;-)

iPhone 8 hoesjes bekijken

iPhone 8 Plus hoesjes

De Apple iPhone 8 Plus verscheen gelijk met de iPhone 8, zowel bij de presentatie als in de (web)winkels. Aangezien de iPhone 8 Plus niet dezelfde grootte heeft als de gewone iPhone 8 is ook het aanbod niet gelijk. Er zijn op dit moment al meer dan 800 hoesjes beschikbaar voor deze pas verschenen smartphone. Ook hier is de keuze dus groot, als je op zoek bent naar een hoesje voor je iPhone 8 Plus! De goedkopere hoesjes (zoals siliconen hoesjes en hardcase hoesjes) kun je al kopen voor het luttele bedrag van zo’n 4 tot 6 euro! Bekijk nu zelf het assortiment voor de hoesjes die je voor deze iPhone kunt gebruiken:

iPhone 8 Plus hoesjes bekijken

Apple iPhone X (10) hoesjes

Dit is de laatste iPhone van 2017, pas leverbaar vanaf begin november 2017. Niettemin is er al een keur aan hoesjes voor de iPhone X te krijgen. Hoe dat kan…? Apple heeft de iPhone X (10) al op 12 september bekend gemaakt. Ook de afmetingen zijn sindsdien bekend. De hoesjes worden ontwikkeld op de grootte van het toestel, als dat klopt dan kan een hoesje dus al beschikbaar zijn, nog voordat het toestel daadwerkelijk te koop is. Gezien de hoge prijs van de iPhone X is het naar onze (bescheiden) mening absolute noodzaak om je toestel op enige manier te beschermen. Dat kan met vele soorten hoesjes, er is dus niet maar één weg die naar Rome leidt… Hopelijk deel je deze mening met ons!

iPhone X hoesjes bekijken

Zelf je hoesje ontwerpen; voor originele mensen

Ben je iemand die het altijd anders wil, en/of iemand die houdt van maatwerk? Overweeg dan om je iPhone 8, iPhone 8 Plus of iPhone X hoesje te laten bedrukken op de manier die jij voorstaat. Je kunt zelf een afbeelding kiezen, de grootte bepalen, roteren, en tekst toevoegen. In dat geval heb je (haast) altijd een uniek hoesje, waar niemand anders mee loopt! Voor de ‘bedrukking naar keuze’, wordt gebruik gemaakt van een flexibele, schokabsorberende ‘gel case’. Noot: alleen doen als je van origineel houdt;-)

Ook de iPhone.nl accessoires sectie is geüpdatet…

Naast hoesjes fabriceren fabrikanten natuurlijk nog veel meer dan alleen maar hoesjes. Er is een levendige markt voor alles wat (in combinatie) met je iPhone is te gebruiken. Zo zijn er bijvoorbeeld selfie-stokken, (draadloze) koptelefoons, houders, touchscreen handschoenen, kabels, en reis- en autoladers. Uiteraard, deze lijst is lang niet compleet, je kunt het zo gek niet verzinnen of het is er wel.

Vandaag is overigens ook ons iPhone accessoires aanbod voorzien van een update. Wil je het totale aanbod van iPhone accessoires bekijken, klik dan hieronder op link en zie het met je eigen ogen;-)

Het iPhone.nl accessoires overzicht bekijken

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer