Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Over een paar weken is het moment voor Apple aangebroken. Volgens betrouwbare bronnen zal het bedrijf eind juni de knoop doorhakken wat betreft de vingerafdrukscanner van de iPhone 8.

In totaal staat het bedrijf voor drie opties. Iedere optie vindt aan de voorkant van het toestel plaats. Apple-liefhebbers hoeven dus niet te vrezen voor een homeknop aan de achterkant van het apparaat.

Lees ook: "iPhone 8 waterdicht en draadloos opladen wordt mogelijk"

Met de nieuwe notities van analistenbureau Cowen and Company in handen, komt Appleinsider met de drie verschillende Touch ID opties. De sensor is nu nog het laatste obstakel tussen Apple en de nieuwe iPhone 8. Aan het einde van deze maand staat de deadline gepland. Lees hier de drie opties, waar Apple tussen zal kiezen.

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Dunner glas

De analist van Cowen and Company legt uit dat Apple er voor kan kiezen om het scherm op sommige plekken iets dunner te maken. Hierdoor is het makkelijker om vingerafdruk te registreren.

Een gaatje in het glas

Een andere optie die Apple overweegt is het maken van een klein gaatje in het glas. Door dit gaatje wordt het mogelijk een optische of ultrasone scanner te laten kijken.

Filmlaag

Tot slot kan Apple er ook voor kiezen het volledige scherm van een filmlaag te voorzien. Door aanraking en infrarood wordt het mogelijk om via de filmlaag iemands vingertoppen te scannen.

Lees ook: Waarom de iOS 11 update wijst op een randloos iPhone 8-design

Hoewel er nog niet zeker is welke van de drie het gaat worden, kunnen we met een gerust hart vaststellen dat Apple in ieder geval geen gebruik zal gaan maken van een homebutton aan de achterkant van de iPhone. Deze optie zagen we al bij meerdere mock-ups langskomen, maar werd niet met enthousiasme onthaald.

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer