Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Goed nieuws voor iPhone-liefhebbers. Apple gaat in de toekomst iPhones, waarvan het scherm is gerepareerd door andere bedrijven, niet langer uitsluiten van de garantie.

Schermgarantie voor iPhones

Wie garantie heeft op zijn iPhone is gebonden aan een aantal afspraken en voorwaarden. Een van deze is dat het product niet aangepast mag zijn met onderdelen van externe partijen. Tot vandaag de dag ook bij Apple waar iPhone schermen die gerepareerd zijn door andere bedrijven niet meer onder de garantie vielen. Apple heeft zich bedacht.

Mocht je een kapotte iPhone hebben die je wilt laten maken door Apple dan onderzoekt Apple zorgvuldig of er niet gerommeld is met het product. Zo proberen veel gebruikers een iPhone met waterschade op te sturen naar Apple terwijl deze niet onder de garantie valt.

Lees ook: iPhone kapot? Dit kun je doen!

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Apple niet verantwoordelijk voor schermproblemen

Wat nu? Apple zal in de toekomst een groot deel van de goed gerepareerde schermen accepteren waardoor deze iPhones onder de garantie blijven vallen. Echter zal Apple voor toekomstige schermproblemen of aanverwante zaken niet de verantwoordelijkheid nemen. Mocht een iPhone toch schermproblemen ondervinden dan zal de gebruiker het volledige bedrag voor desbetreffende reparatie moeten betalen.

Apple rolt de nieuwe regeling vooralsnog alleen uit in de Verenigde Staten en Canada. Mocht Nederland dezelfde regeling krijgen dan houden wij jullie uiteraard op de hoogte.

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.