Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Zoals de traditie voorschrijft brengt Apple ook dit jaar weer een kerstreclame uit. Deze langere reclame met de nodige dosis familie, liefde en sneeuw draagt ook dit jaar weer een warme boodschap uit. Daarbij staat Apple’s trots de iPhone X centraal.

De iPhone X en AirPods, dat is toch ware liefde? In de nieuwe commercial spat de passie van je beeldscherm. Onder begeleiding van Sam Smith en met een beetje hulp van Apple gaat een danseres helemaal op in haar dans die haar door verschillende delen van een besneeuwde stad leidt. Plots botst ze op tegen een man. Na een intense blik tussen de beide hoofdrolspelers laat ook hij zich door de muziek leiden en vervolgen ze samen hun weg. De liefde vliegt (net als de ledematen van de dansers) door de lucht. Na een dans vol passie scheiden de wegen van de twee dansers weer.

iPhone X abonnementen vergelijken

Lees ook: "iPhone X één van de beste uitvindingen van 2017"

Move someone this holiday

De misschien ietwat cheesy kerstboodschap (maar hoe kan het ook anders tijdens de kerst?) van de video luidt: “Move someone this holiday”. Dus dans er vooral op los tijdens deze kerst en bovenal: ontroer elkaar. Dit alles op dokter Apple’s advies.

 

Apple’s traditie van kerstvideo’s

De verwachtingen voor Apple’s traditionele kerstreclame zijn ieder jaar weer hoog. Iedere keer weer pakt Apple uit met een campagne die flink op de emotie van de kijkers inspeelt. De reclame uit het jaar 2013 blijft favoriet. Het is dan ook niet gek dat deze kerstvideo werd bekroond met een Emmy Award. De Apple kerstboodschap van 2013 gemist? Bekijk ‘m dan hier:

Lees ook: ‘iPhone 8 productie teruggeschroefd door populariteit 8 Plus en X’

Kerstvideo Apple: de details

Weer even terug naar het jaar 2017. Hoe zit het met de details in de video? Wij van iPhone.nl doken er met onze neus bovenop. Zo is het nummer die je tijdens de video hoort van Sam Smith. Met het nummer Palace van zijn nieuwste album Thrill Of It All komt de zanger je gehoorgang binnen. Voor de oplettende kijkers onder ons is er ook het Tsjechische woord horská dráha te ontdekken. Na een snelle ronde op Google blijkt dit woord achtbaan te betekenen. Puur toeval of een mooie metafoor voor het leven? Het maakt niet uit, want een beetje Tsjechisch leren kan nooit kwaad. A je to!

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.