Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Volgens de betrouwbare bron Digitimes wil Apple in 2018 of zelfs 2017 een iPhone apparaat met AMOLED display op de markt brengen met een 5,8 inch schermdiagonaal, dat is 0,3 inch groter dan de huidige iPhone 6s Plus.

Fabrikant

Samsung Display is de eerste in de rij voor het produceren van deze 5,8 inch AMOLED displays. De andere bekende producenten LG en Japan Display zullen later ook gaan producerne. LG zou hier in 2017 al klaar voor zijn en Japan Display gaat dit in 2018 starten. Dit sluit aan bij het gerucht dat Japan Display, een samenwerking tussen Sony, Toshiba en Hitachi, in 2018 OLED displays voor Apple gaat produceren

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Waarom OLED?

Op dit moment worden OLED displays al ingezet bij de Samsung Galaxy S7/S7 Edge smartphones. Deze displays zien er simpelweg een stuk beter uit dan reguliere LCD displays en zijn veel energiezuiniger, waardoor de batterij langer meegaat.

Tweede generatie iPhone 7 Plus

Apple gaat waarschijnlijk drie varianten van de iPhone 7 op de markt brengen, een reguliere iPhone 7, de reguliere iPhone 7 Plus en een iPhone 7 Plus Dual, met dubbele camera. Met behulp van deze dubbele camera kan deze 'pro' iPhone waarschijnlijk onwijs scherpe foto's maken. Verwacht wordt dat de iPhone 7 Plus Dual wordt voorzien van dit grotere 5,8 inch scherm. Het gerucht gaat ook rond dat iPhone deze grotere smartphone op de markt zou zetten als iPhone 7 Pro, hoewel ons dit onwaarschijnlijk lijkt.

Omdat de upgrade van LCD naar OLED zo groot is, wordt verwacht dat dit dé factor wordt waardoor iPhone gebruikers gaan overstappen. Uit een eerder onderzoek door Deloitte bleek al dat Apple gebruikers graag overstappen als een nieuw toestel mooier is dan het huidige toestel.

 

Andere opties die we verwachten op de iPhone 7 zijn een A10 processor, waterdichte behuizing, stereo speakers, géén 3,5mm jack aansluiting en de mogelijkheid om draadloos op te laden. Ook verwachten we dat draadloze in-ears onder de naam AirPods worden meegeleverd. Lees hier de volledige lijst specificaties

Een andere theorie is dat de iPhone 7 een 'wrap around' scherm krijgt, net als de Samsung Galaxy S7 Edge. De overige 0,3 inch kan hier perfect voor gebruikt worden.

Wij kregen eerder dit iPhone 7 concept toegestuurd, dat ontwikkeld is door Yasin Kiliç. Als het toestel er zo uit zou zien, met AMOLED display, zou jij 'm dan kopen? Wij zijn onder de indruk!

iPhone 5se/iPhone SE

We mogen aanstaande 21/22 maart nu eerst de iPhone 5SE of iPhone SE verwachten, die samen met de nieuwe iPad Pro 9.7 inch geïntroduceerd zal worden. Wellicht komen er ook Macbook Pro modellen met Skylake chips aan.

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.