Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Apple heeft een exclusief designboek ontwikkelt met 450 ontwerpen en foto’s van alle creaties uit de afgelopen twintig jaar. Speciaal, uniek maar ook erg prijzig.

Nu ook verkrijgbaar in Nederland

Het boek van Apple is te koop in twee varianten; een kleine versie van 260x324mm en een grotere editie van 330x413mm. De boeken kosten respectievelijk 119 en 299 euro. Zoals we van Apple gewend zijn is de vraagprijs niet mild. Maar daar krijg je dan ook het geweldig mooie boek: “Designed by Apple in California’ voor. Niet alleen in Nederland is het boek beschikbaar, je vindt deze ook in de Braziliaanse, Canadese en een aantal andere Europese winkels.

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Kritiek op het designboek van Apple

In de media kreeg Apple erg veel kritiek te verduren over het boek. Veel critici vonden de prijsstelling veel te hoog en gaven daarbij aan dat de foto’s en afbeeldingen ook gratis op het internet te vinden zijn. Dus waarom zou je het boek dan aanschaffen was de hamvraag. Andere criticasters vonden dat het boek een schaamteloze zelfpromotiestunt is. Dit soort geluiden hoor je vaker bij releases. Wij vinden het een geweldig mooi boek en voor de echte fans van Apple een prachtig mooi verzamelexemplaar.

apple boek binnenkant

Wat vind je zoal in ‘Designed by Apple in California?

Twintig jaar aan productontwerp! En dat is veel, heel veel. In een serie van 450 foto’s word je meegenomen in de wereld van Apple. De inleiding is geschreven door Jony Ive, een man met status. Jony is namelijk de hoofdontwerper van Apple en is bij bijna ieder product van Apple betrokken geweest. In de lange reeks vind je de echte classics terug maar ook de nieuwste paradepaardjes iPhone 7 en iPad pro modellen!

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.