Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Eerder schreven we al over de nieuwe (Product)Red iPhone 7 special edition maar er waren meer productaankondigingen in Maart. We hebben ze speciaal voor jou op een rijtje gezet!

Apple presenteert jaarlijks via een zogenaamde Keynote presentatie de producten die zij in het komende jaar gaan lanceren. Dit was dit jaar niet het geval! Het enige wat er gebeurde was het tijdelijk offline gaan van de Apple-store, waarna deze een aantal uur later weer online ging met allerlei nieuwe producten. Een opmerkelijke zet als je het ons vraagt!

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

De iPad anno 2017

De 2017 editie van de iPad was wel een van de grootste aankondigingen. Dit nieuwe instapmodel vervangt per direct de iPad Air 2, die vanaf nu dus ook niet meer te koop is. Is de iPad 2017 duur? Nee, hij is zelfs goedkoper dan de iPad Pro! Maar dan moet er verschil in zitten, toch? Ja, klopt! De specificaties zijn inderdaad minder.

De iPhone 7 en 7 Plus in het rood!

We hadden natuurlijk al de keus voor een roségouden iPhone maar nu komt daar nog een kleur bij; rood! Ja, je leest het goed, een rode iPhone. Dit geldt zowel voor het 7 als 7 Plus model. We kenden de Red producten van Apple natuurlijk al maar dit waren voornamelijk accessoires. Het is nu voor het eerst dat Apple een volledig product op de markt brengt in strijd tegen Aids. Gisteren schreven wij al over de nieuwe Red Product iPhone, lees het hier nogmaals terug!

Vernieuwde iPhone SE

De iPhone SE die vorig jaar werd gelanceerd is klaar voor een upgrade. Qua design en functies zal er niks veranderen maar de opslagcapaciteit verandert wel degelijk! Had je eerst een iPhone SE met 16GB aan intern geheugen, nu beschikt de iPhone SE over maar liefst 32GB of 128GB! Keurig. Anno 2017 is 16GB natuurlijk ook veel te weinig dus er moest iets gebeuren.

Apple Clips-app

Clips! Ken je het al? Voor ons was het een verrassing! Het is een nieuwe gratis iPhone-app die het nog leuker gaat maken om video’s met je vrienden te delen. Het is geen sociaal netwerk maar meer een hulpmiddel om een leuk filmpje snel en gemakkelijk te monteren. Als je iets tofs hebt gecreëerd kan je het delen op je vertrouwde social kanalen.

Apple Watch heeft de zomer in de bol

Worden er ook nog nieuwe accessoires gelanceerd? Jazeker! Speciaal voor de Apple Watch zijn er lentebandjes verkrijgbaar. Speciaal voor de lente en komende zomer zijn er talloze kleurrijke, vrolijke bandjes ontworpen. Checken dus!

Meer opslag voor de iPad mini 4

Er wordt nog steeds geen afscheid genomen van de iPad mini 4. Dus heeft Apple het kleine tablet een upgrade gegeven. Vanaf nu is er een nieuwe 128GB-versie op de markt, dit betekent echter wel dat de 32GB versie verdwijnt. De instapprijs gaat hierdoor automatisch omhoog, wat neerkomt op 489 euro. Hierdoor is dit kleine tabel zelfs nog duurder dan de 32GB iPad 2017. 

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.