Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Apple is flink aan de bak als het om virtual reality gaat. De geruchten omtrent Apples VR-plannen nemen namelijk steeds concretere vormen aan. Zo is met de update naar High Sierra voor de Mac mogelijk om VR-brillen aan het apparaat aan te sluiten en zelf aan de slag te gaan met het maken van virtual reality content.

Virtual reality mogelijk maken op alle apparaten

Op dit moment mogen drie Apple-engineers zich officieel lid noemen van de WebVR Community Group. De WebVR Group bestaat uit 147 leden en zet zich in om VR-content mogelijk te maken op ieder apparaat en in iedere browser. Wie de gelukkige VR genieën zijn? De drie nieuwe leden van de WebVR zijn senior front-end ontwikkelaar Brandel Zachernuk, Multimedia specialist David Singer en WebGL spec editor Dean Jackson.

Vergelijk zelf: Alle mobiele abonnementen met iPhone vergelijken

Ook interessant: iPhone toestellen op prijs vergelijken

Lees ook: Apple zet eerste stap richting virtual reality

Virtual reality mogelijk maken in alle browsers

Bedrijven als  Facebook, Microsoft en Google hebben zich al eerder aan de groep engineers mogen toevoegen. Apple zal met haar komst zich vooral gaan focussen op het gebruik van VR op haar eigen apparaten en browser Safari. Met de komst van Apple zijn nu ook alle grote browsers vertegenwoordigd.

Lees ook: Apple neemt Virtual Reality expert aan

Een lidmaatschap is geen garantie

De voorzitter van de WebVR Community Group,Brandon Jones van Google, haalt ons wel even uit de virtual reality droom. Hij benadrukt dat een lidmaatschap niet direct betekent dat bedrijven volledig aan de standaarden voldoen of gaan voldoen.

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.