Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Apple zal voor de Olympische Spelen van augustus 2016 een gelimiteerde oplage van Apple Watch bandjes aanbieden in de stijl van de vlaggen van de 14 spelende landen. Ze zijn verkrijgbaar, maar slechts op één plek.

De bandjes zijn namelijk alléén verkrijgbaar bij de Apple Store in Barra da Tijuca (Brazilië). De bandjes worden vervaardigd van hoogwaardig nylon en zijn verkrijgbaar in 14 verschillende varianten. De landen met een eigen Watch bandje zijn: Nederland, Duitsland, Frankrijk, Groot Brittannië, de Verenigde Staten, Canada, Nieuw Zeeland, Japan, Zuid Afrika, Mexico, China, Australië en uiteraard Brazilië. 

Watch USA bandje

De bandjes zullen $ 49 per stuk kosten (omgerekend ± € 45) en worden geproduceerd in een gelimiteerde oplage. De unieke Apple Watch bandjes zullen zowel populaire zijn onder Apple Watch liefhebbers en verzamelaars als handelaars.

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Nederlands Watch bandje

Helaas is 'ons' Watch bandje één van de weinige bandjes die niet uitgerust is met een vlag. Het Nederlandse Watch bandje is voorzien van onze nationale kleur, oranje.

Watch Bandje Nederland

Bekijk de rest van de bandjes op de website van GQ.

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.