Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Apple denkt dit jaar anders over de beveiliging van het systeem dan vroeger. Ivan Krstic, Apple Security specialist, belooft enorme bedragen voor hackers op de Black Hat hackersconferentie. Met het vinden van kwetsbaarheden in het Apple systeem kan flink verdiend worden.

Het verbeteren van de beveiliging

Het doel van dit programma is om de veiligheid van Apple's producten nog verder te verbeteren - dit sluit ook aan bij de San Bernardino case van eerder dit jaar. Apple werd in deze zaak gevraagd om via een 'backdoor' het iPhone toestel van een hacker binnen te dringen. Het bedrijf weigerde dit.

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

De prijzen

De prijzen die Apple uitlooft aan hackers zijn zeker niet 'gierig', hoewel het verkopen van een dergelijke techniek misschien nog wel veel meer oplevert. Het vinden van kwetsbaarheden in het stuurprogramma kan tot $ 200.000 opleveren. Als er vertrouwelijk 'materiaal' uit het Apple product gehaald kan worden levert dit te hacker zo'n $ 100.000 op. Voor 'kleinere' hacks zoals ongeauthoriseerde toegang tot iCloud data vanaf de Apple servers wordt $ 50.000 beloofd. 

Apple Black Hat rewards

  

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.