Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Een van de beste verbetering op iPhone 7 en iPhone 7 Plus is de camera. Magazine Sports Illustrated nam de proef op de som en schoot een aantal foto’s met de iPhone 7 Plus bij een NFL game.

Sports Illustrated bracht, in samenwerking met Apple, onderstaande foto’s uit. Er zitten een aantal actieshots, portretfoto’s en er is gespeeld met diverse lichtinvallen. De reden is natuurlijk om te laten zien hoe goed de nieuwe camera’s zijn en wat de mogelijkheden zijn.

De afbeeldingen laten best goed zien hoe erg verbeterd de camera is ten opzichte van de iPhone 6s. Verschillende professionele fotografen, waaronder Jeff, gaven al aan dat de nieuwe iPhone de markt van point-to-shoot hebben overgenomen. De iPhone 7 Plus heeft namelijk ook een telelens en hoeklens verborgen zitten in beide camera’s. Vanwege de dual-lens is het mogelijk om met de iPhone 2x optische zoom toe te passen, wat compleet nieuw is voor iPhones. De camera’s worden ondersteund door 4 LED True Tone flitsen die zorgen voor de juiste lichtinval op foto’s. De selfiecamera (FaceTime camera) is van 5MP naar 7MP gegaan en filmt in 1080p videokwaliteit. Het is te verwachten dat Apple doorgaat met het verbeteren van de camera’s in de toekomst, aldus Jeff.

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Portret camera functie

Wat deze foto’s niet laten zien is de nieuwe portret functie op de iPhone 7 en iPhone 7 Plus, die later dit jaar wordt geïmplementeerd. 

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.