Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Er zijn al mensen met de enige echte Siri-speaker in huis. Want hoe kun je een product nu beter testen

WWDC komt er weer aan. Hoezee! Headliner van dit congres is de aankondiging van de Siri-speaker. Dit bijzondere staaltje techniek wordt nu klaargestoomd voor zijn release. Zo staat deze speaker inclusief spraakassistent nu in meerdere woonkamers van Apple-personeel. De afgelopen maanden hebben de uitverkorenen de speaker volledig uit kunnen testen. Ben jij ook zo benieuwd naar het eindresultaat?

Lees ook: iPhone 8 productie verloopt volgens schema

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Met een scherm?

De concurrentie is al aanwezig. Zo maakte Amazon de komst van de Amazon Echo bekend. De speaker van Amazon heeft een scherm. Met dit scherm is het mogelijk video’s te bekijken, videogesprekken te voeren en even een snelle blik op het weer te werpen. Nu Amazon een speaker mét scherm lanceert reist de vraag of ditzelfde ook de Siri-speaker het geval zal zijn.

Lees ook: iPhone 7 best verkochte smartphone van eerste kwartaal 2017

Goed geluid

Het geluid van de Apple speaker zal in ieder geval tip top in orde zijn. Met behulp van Beats techniek zal het geluid heerlijk de ruimte vullen. De verdere looks van de speaker zijn nog onbekend. Natuurlijk zwerven er op internet al tal van conceptversies rond, maar niks is zeker. Een vermoeden dat vaak terugkeert dat de speaker enigszins op de Mac Pro zal lijken. Welke vorm de speaker zal aannemen, met of zonder scherm, blijft nu nog geheim, maar stijlvol en strak zal het zeker worden. We zijn immers niks anders van Apple gewend.

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.