Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

De lancering van Apple’s Carpool Karaoke is uitgesteld. De planning was om deze maand de nieuwe tv-serie van Apple Music te lanceren, maar de releasedatum is verschoven naar later dit jaar.

Nu het einde van de maand in zicht is laat Apple aan Reuters weten dat de lancering van Carpool Karaoke nog even op zich laat wachten. Er is nog geen nieuwe releasedatum bekend gemaakt. Daarbij is er ook geen reden voor het uitstel gegeven.

Lees ook: Haal meer uit je iPhone met Apple Music

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Uitstelgedrag

Niet alleen de online tv-serie van Apple Music heeft met uitstel te maken, ook het lanceringsfeestje staat nog even in de ijskast. Het première feest is al meerdere malen verschoven. De eerste datumprikker werd in maart geprikt, maar deze ging om een onbekende reden niet door. Ook de later bepaalde datum, afgelopen maandag, ging niet door. De brandende vraag is waarom Apple de releasedata verschuift. Normaal gesproken kient Apple alles tot in de puntjes uit.

Carpool Karaoke 

Via Apple Music produceert Apple internethit Carpool Karaoke. Voorheen was Carpool Karaoke een onderdeel van het programma: The Late Late Show with James Corden. Vorig jaar kocht Apple dit programma. Met de productie van dit online succes hoopt Apple flink wat extra traffic naar Apple Music te leiden.

Lees ook: 11 miljoen betalende abonnees voor Apple Music

Voor iedereen die nog niet bekend is met Carpool Karaoke, een korte uitleg. In het programma stappen beroemdheden bij James Corden in de auto. De radio wordt vol volume opengedraaid en de karaoke begint. Zingend interviewt James de artiesten, waardoor er een swingend geheel ontstaat.

In de serie van Apple wisselt James Corden af met andere beroemdheden waaronder John Legend. De afleveringen duren een half uur en er zullen het eerste seizoen 16 afleveringen geproduceerd worden.

 

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.