Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Het bekende gitaarmerk Fender zorgt ervoor dat mensen met een hart voor rockmuziek helemaal los kunnen gaan en genieten van rockende gitaren met dank aan een aantal loeiharde afspeellijsten op Apple Music. Het bekende gitaarmerk heeft namelijk in samenwerking met Apple Music een aantal afspeellijsten samengesteld. Binnen deze afspeellijsten staat de kunst van Fender gitaren centraal.

Trots op samenwerking met Apple Music

Fender laat op haar website weten erg trots te zijn op de samenwerking met Apple Music. Door de nieuwe samenwerking kan Fender zich voegen aan een indrukwekkende lijst met zestig andere curatoren. Voorgangers zijn namelijk: Shazam, Nike, Rolling Stone, Disney, Sonos en Burberry.

Vergelijk zelf: Alle mobiele abonnementen met iPhone vergelijken

Vijf diverse afspeellijsten

De afspeellijsten van Fender zijn erg divers. Zo omvatten de afspeellijsten verschillende verschillende genres. Van rock en country tot jazz en hip-hop. Er is echter wel één hele belangrijke verbindende factor: alle gitaren die te horen zijn op de platen zijn van Fender.

Lees ook: Haal meer uit je iPhone met Apple Music

Het gaat in totaal om vijf verschillende afspeellijsten:

  1. Roots, Rock & Twang

  2. Best of Under the Radar

  3. Best of Everything Acoustic

  4. Best of the Rock You Need to Know

  5. Shuffle - Today’s Hits

Een greep uit de artiesten die in de afspeellijsten terug te vinden zijn Red Hot Chili Peppers, Nirvana, Anthrax en Years & Years.

Lees ook: Apple Music jaarabonnement vanaf 99 euro

In totaal bevatten de vijf afspeellijsten samen meer dan 150 verschillende tracks. Denk bijvoorbeeld aan de bekende alledaagse hits, maar ook zeker aan de pareltjes van de rock ‘n’ roll die de ware muziekliefhebber kan waarderen.

Ontdek ook de andere curatoren van Apple Music

De afspeellijsten van Fender zijn alleen te beluisteren als je een betaald Apple Music abonnement hebt. De andere curatoren zijn binnen Apple Music te vinden door eerst naar Ontdekken te gaan, vervolgens naar Afspeellijsten en door tot slot op Curatoren te klikken.

Bekijk ook: iPhone accessoires overzicht, alles voor je iPhone

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.