Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Apple Music, de muziekdienst van Apple, biedt vanaf nu abonnementen aan vanaf 99 euro per jaar voor de iPhone. Hiermee kom je zo’n 20 euro per jaar voordeliger uit ten opzichte van een maandelijks abonnement.

Voordelig Apple Music jaarabonnement

Het nieuwe jaarabonnement viel ons op bij de App Store app van Apple, waar het 99 euro abonnement nu al besteld kan worden. Apple Nederland heeft het zelf echter nog niet aan de grote klok gehangen.

Het nieuwe Apple Music abonnement is ten opzichte van het maandabonnement een stuk goedkoper per jaar. Schaf je het maandelijkse abonnement aan van €9,99 dan betaal je in totaal €119,88 per jaar terwijl je nu ook in een keer €99,- kan betalen. Met dit jaarlijkse €99,- abonnement betaal je gemiddeld €8,25 per maand.

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Apple Music jaarabonnement kopen

Ben je overtuigd en wil je het voordeligste abonnement van de muziekdienst van Apple afsluiten? Dan kan je dit eenvoudig als volgt doen;

  1. Ga naar de App Store-app
  2. Selecteer de tab ‘Uitgelicht’
  3. Tap op je eigen Apple ID en selecteer ‘Toon Apple ID’
  4. Ga vervolgens naar ‘Abonnementen’
  5. Kies tussen de verschillende abonnement de optie van €99,- als jaarabonnement

Verschillende Apple Music abonnementen

Apple Music biedt diverse abonnementen aan. Hierbij kan je kiezen uit het jaarabonnement (€99,- per maand), het gezinsabonnement (€14,99 per maand), het individuele abonnement (€9,99 per maand) en het studentenabonnement van €4,99 per maand. Bij het gezinsabonnement van de muziekdienst kun je met zes personen genieten van Apple Music voor máár €14,99 in totaal. Dit is dus maar 2,50 p.p.

In tegenstelling tot Spotify heeft Apple Music dus nu wél jaarabonnementen. Dit lijkt een slimme keuze omdat de doelgroep vaak voor langere tijd bij een muziekdienst blijft. Persoonlijk maak ik al lange tijd gebruik van Spotify omdat al mijn favoriete nummers hierin staan. Mocht ik overstappen op Apple Music kost dit veel tijd en moeite om over te schakelen. Niet ideaal dus. 

Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.


Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer