Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Het is officieel; Apple zal tijdens evenement op 27 oktober onder andere de nieuwe MacBook presenteren aan het publiek. De uitnodigingen voor het ‘Hello Again’ evenement zijn de deur uit.

Apple Event op 27 oktober 2016

De pers is uitgenodigd voor het zogenoemde Mac-event op donderdag 27 oktober op de Apple Cupertino Campus. Het event zal, op basis van de laatste geruchten, voor een groot deel in het teken staan van de nieuwe lijn MacBooks.

Apple MacBook fans wachten nu al zo’n 5 jaar op de opvolger van de populaire MacBook Pro. Het wachten zal dan eindelijk beloont worden met deze nieuwe MacBook.

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Dunnere en lichtere MacBooks

De nieuwe MacBooks zullen dunner en lichter worden met een drukgevoelige trackpad en een karakteristieke Apple toetsenbord. De MacBook Pro zal beschikbaar zijn in een 13-inch en 15-inch versie en beide zijn voorzien van USB-C poorten met USB 3.1. Vooral deze laatste optie zorgt voor een snelle verbinding met externe apparaten.

macbrook pro concept 2016

OLED Touch paneel

Ook zal op dit Apple product de Touch ID te vinden zijn. De Touch ID wordt waarschijnlijk in het nieuwe OLED Touch paneel verwerkt. Deze zal te vinden zijn in bovenaan het toetsenbord (zie afbeelding). Met dit OLED Touch paneel kun jij eenvoudig bepaalde apps bedienen. Het OLED paneel past zich namelijk automatisch aan naar de app of browser die jij op dat moment gebruikt. Verder zal de MacBook geen MagSafe aansluiting hebben, geen HDMI aansluiting en geen SD ingang. Overigens beschikt hij wel over een koptelefoonaansluiting in tegenstelling tot de iPhone 7 en 7 Plus.

Lees ook: Dit is hoe de nieuwe OLED Touch op de MacBook gaat werken.

5K Retina beeldscherm?

Verdere introductie van nieuwe Apple producten wordt niet echt verwacht tijdens dit event. Er wordt hier en daar gesproken over een update voor videokaarten op iMacs en de introductie van een 5K Retina beeldscherm.

Wij kijken erg uit naar de nieuwe MacBook Pro omdat het al lang geleden is dat er überhaupt een update is geweest rondom deze laptops. Apple zal een livestream uitzenden via hun website en via de Apple TV.

Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.


Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer