Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Als we de voorraden van de fysieke Apple Stores bekijken valt het op dat de Thunderbolt Display op steeds meer plekken niet voorradig is. Duidt dit er op dat dit 'outdated' scherm binnenkort vervangen wordt voor een nieuwe? Wij geloven van wel...

Apple Thunderbolt 5120 x 2880 scherm

Volgens 9to5mac werkt Apple op dit moment aan een nieuw display met 5K resolutie en een eigen GPU 'graphics processing unit'. Vanwege het hoge aantal pixels heeft dit scherm een eigen grafische kaart ingebouwd. De computer die met het scherm wordt gebruikt bepaalt of de Thunderbolt GPU of de GPU van de laptop gebruikt dient te worden. 

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Thunderbolt of USB-C?

Het is nog de vraag welke manier van aansluiten Apple kiest. Er is de mogelijkheid tot USB-C, waar ook de nieuwste Macbook Pro mee uitgerust zal worden. Daarnaast kan Apple kiezen voor Thunderbolt: een 'klassieke' Apple aansluiting met geweldige mogelijkheden. 

Aankondiging nieuw scherm

Wanneer het scherm aangekondigd gaat worden is nog onduidelijk. Wellicht kondigt Apple deze volgende maand tijdens het WWDC aan, of wordt deze pas in het laatste kwartaal van 2015 geïntroduceerd, tegelijkertijd met de nieuwe Macbook Pro.

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.