Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Heb je nog geen plannen voor de komende kerstvakantie en heb je toevallig ook nog wat geld over na het aanschaffen van een nieuwe iPhone X of iPhone 8? Dan is een tripje naar Cupertino misschien echt iets voor jou!

 

Op 17 november opende Apple officieel haar deuren van het Apple Park Visitor Center. Onder luid gejoel en geklap (inclusief een vet lange rij vol geïnteresseerden en fans) werd het bezoekerscentrum geopend. Een dag eerder konden bewoners van Cupertino al komen gluren. Zij ontvingen een speciale uitnodiging van Apple. Met een simpele ‘Hello’ (en dus een ferme knipoog naar de vroegere Macintosh) werden de buurtbewoners op de hoogte gesteld van de opening.

Lees ook: Nieuw hoofdkantoor Apple veroorzaakt tekort in bomen

Apple Park Visitor Center: voor al je merchandise en Apple favorieten

Binnen het bezoekerscentrum van Apple kun je terecht voor een flinke verzameling merchandise. Ga los met exclusieve truien, petjes, shirts en mokken. Op het eerste oog lijkt het gebouw op een Apple Store zoals we die van het grote techbedrijf gewend zijn. Zo kun je alle huidige producten van Apple bewonderen. Daarbij krijgen speciale producten, zoals de baanbrekende iPhone X, net een beetje extra aandacht.

iPads en koffie bij Caffè Macs

Het prijskaartje dat aan het bezoekerscentrum hangt is flink. Naar verluidt heeft Apple rond de 109 miljoen dollar aan het gebouw gespendeerd. Het gebouw is dan ook zo’n 1000 vierkante meter groot. Inclusief een winkel, koffietentje en observatiedek. Bij Apple’s eigen koffiezaak (met de toepasselijke naam Caffè Macs) kun je rustig koffie, thee en snacks bestellen. Uiteraard gebeurd dit allemaal met behulp van een iPad. Hoe kan het ook anders?

Lees ook: Apple in de strijdt voor duurzaamheid

Steve Jobs Theater

Apple Park Visitor Center is niet de enige plek die Apple openstelt voor bezoekers. Ook het Steve Jobs Theater, dat ook op het terrein van Apple Park te vinden is, is open voor bezoekers. Goed om te weten is dat het bezoekerscentrum geen onderdeel is van de Apple Campus. De normale campus bevindt zich aan de overkant van de straat. Wil je toch een beetje kunnen gluren naar de bijna mythische campus? Dan is het observatiedek the place to be. Zo kun je het nieuwe kantoor toch nog van een afstandje bekijken mét een lekker kopje koffie van Caffè Macs in je hand.

Ontdek meer met de augmented reality-tour

Uiteraard heeft ook augmented reality een plaatsje gevonden binnen Apples bezoekerscentrum. Via een augmented reality-tour, die je in de lobby kunt vinden, is het mogelijk om het gebied nader te bekijken met behulp van een 3D-model.

Tot slot nog een verhuisbericht. Het adres 1 Infinite Loop is inmiddels verleden tijd. Voor iedereen die nu bij Apple op de koffie wil gaan is 10700 N. Tantau Avenue het adres om naartoe te gaan.

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.