Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

We kennen ze allemaal wel: de hilarische plaatjes met autocorrect fails. Apple lijkt een manier gevonden te hebben om de autocorrect fails tegen te gaan met een nieuw patent.

Dit patent, ontdekt door AppleInsider, maakt het mogelijk voor de iPhone om automatisch verbeterde berichten aan te duiden. Bij het versturen van een SMS of ander bericht wordt er automatisch onder het verbeterde woord een blauwe lijn geplaatst zodat de ontvanger weet dat het hier om een autocorrect gaat.

Autocorrect patent

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Hoe merk je het?

Op dit moment merk je het eigenlijk bijna niet als Apple een woord automatisch verbetert. Apple geeft wel aan wanneer het twijfelt aan een woord bij het gebruik van de dicteerfunctie (door het plaatsen van eenzelfde blauwe lijn). 

Wanneer kunnen we dit verwachten?

Apple's nieuwe systeem is een handige oplossing voor ongemakkelijke autocorrect situaties. Of het bedrijf deze techniek ook daadwerkelijk gaat gebruiken is onbekend. Wellicht wordt het een feature voor iOS 10, het nieuwe besturingssysteem dat we in juni 2016 verwachten.

 

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.