Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Apple Pay gaat eind maart in gebruik genomen worden door één van de vier grote banken in Groot-Brittanië: Barclays. In een e-mail naar een klant bevestigt de CEO van het bedrijf dat het gebruik van Apple Pay vanaf 27 maart mogelijk zal zijn. 

Over Apple Pay

Apple Pay is een betaalmethode middels NFC (Near Field Communication). Met Apple Pay is betalen in winkels en apps veel gemakkelijker. Creditcards kunnen gekoppeld worden aan de wallet van een iOS apparaat naar keuze; van iPhone of iPad tot Apple Watch. Voor goedkeuring dient de vingerafdruk middels Touch ID geplaatst te worden.
Vervolgens vindt door gebruik van de NFC-chip de betaling plaats.

Apple Pay

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Barclays

Barclays is een bank met meer dan 48 miljoen klanten, één van de grootste banken van het Verenigd Koninkrijk. Eerder werd Apple Pay ondersteund door kleinere banken met een kleiner marktaandeel. Het feit dat zo'n grote bank zich nu bezig houdt met Apple Pay betekent dat de betaalmethode nu echt aan het opkomen is. De CEO van het bedrijf noemde in zijn e-mail een termijn van 45 tot 60 dagen, wat ons bij de datum van 27 maart 2016 brengt. 

Nu Apple Pay in één van onze buurlanden zijn opkomst maakt is het wellicht niet meer de vraag óf, maar slechts de vraag wannéér wij deze interessante betaalmethode hier kunnen verwachten.

 

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.