Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Apple heeft de troon weer overgenomen in de 2016 editie van FutureBrand Index. In deze ranking worden ieder jaar de top 100 meest toonaangevende en invloedrijkste bedrijven op een rij gezet.

Ruim 3000 consumenten en professionals uit 17 landen mochten in een enquete invullen wie volgens hun met de eer mag strijken. Het ging in de enquete voornamelijk om het gevoel wat de ondervraagden over de verschillende bedrijven hebben. Futurebrand gaf aan dat bij Apple voornamelijk de woorden ‘Passie’ en ‘Bewondering’ naar voren kwamen. De andere bedrijven in de top 5 waren Disney, Samsung, Microsoft en AbbVie (bedrijf in de gezondheidssector).

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Google van de troon gestoten

Vorig jaar claimde Google de eerste plaats. Het is des te opvallender dat Google dit jaar buiten de top 5 valt. De rest van de top 100 wordt voornamelijk gevuld met bedrijven die actief zijn in de bankwereld, olie en tabak. Denk hierbij aan BP, Philip Moris en Exxon Mobil. Een ander telecom bedrijf, Vodafone, eindigde op de 88ste plek in de FutureBrand top 100.

Top 10 FutureBrand ranking 2016

futurebrand top 10 2016

 

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.