Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Goodbye plastic. Hello Paper. Dat waren de eerste woorden uit de e-mail die wij vanmorgen van Apple ontvingen. Apple gaat overstappen van plastic naar papieren tassen. 

De plastic tassen waren al een langere tijd een issue voor Apple. Zeker omdat de laatste tijd een grote focus lag op het milieu bij Apple. Zo werd op het Apple Event in maart nog uitgebreid de tijd gegeven over de facetten die Apple doorloopt met het recyclen van apparaten. Nu heeft Apple ook de stap naar de stores gemaakt.

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Papieren tassen Apple e-mail

In de korte e-mail, die verstuurt is naar Apple werknemers, staat het volgende:

Goodbye plastic. Hello paper.

Beste werknemers,

We zijn gemotiveerd om de wereld beter achter te laten. Een tas per keer. Op 15 april gaan we over naar de papieren winkeltassen die bestaan uit 80 procent gerycelde materialen. Deze tassen komen in medium en large formaten.

Als klanten een product kopen, vraag dan vriendelijk of ze een tas willen hebben. Op deze manier beslissen ze zelf of ze er wel of geen een willen. Zo moedig jij de klant aan om nog milieuvriendelijker bezig te zijn.

Als jullie op dit moment nog plastic tassen hebben, gebruik ze dan voor 15 april. Leer meer over alle milieuprojecten op www.apple.com/environment

Design papieren Apple tas

Door de jaren heen zijn er veel fanatieke verzamelaars ontstaan van de plastic witte Apple tassen. Voor deze die-hard fans zal er zeker het een en ander veranderen. Hoe de tassen precies eruit gaan zien is voor ons ook nog onbekend.

Voor speciale gelegenheden gebruiktte Apple al andere tassen. Toen bijvoorbeeld de Apple Watch werd gepresenteerd gebruiktte Apple kleurrijke tassen.

Apple papieren tassen

Apple milieuprojecten

Vorige maand gaf, Apple vice president milieu, Lisa Jackson aan dat het bedrijf blijft doorgaan met het verbeteren van de milieuprojecten. Jackson vertelde dat ongeveer 93 procent van alle Apple projecten en fabrieken werken op groene energie. Verder gaf mevrouw L. Jackson aan dat er een nieuw soort robot, genaamd Liam, ontwikkelt is die iPhones uit elkaar kan halen tot aparte onderdelen. Dit heeft alles te maken met de recycle projecten van Apple. Mevrouw Jackson schemerde ook door dat Apple er over na zit te denken om over te gaan tot papieren verpakkingen voor zijn producten.

Liam robot apple recycelen

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.