Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Zojuist heeft Apple de eerste foto's gepresenteerd van de nieuwe iPhone 7 product Dutch. Deze nieuwe iPhone 7 (Plus) staat geheel in het teken van Nederland en is daarom ook volledig oranje gekleurd. Hij is vanaf nu te bestellen.

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

iPhone 7 (Plus) product Dutch

De nieuwe iPhone 7 (Plus), die Apple speciaal voor Nederlandse klanten heeft ontwikkeld, heeft een speciale kleur. Deze oranje kleur wordt in 9 verschillende fases aangebracht en is uniek ten opzichte van de andere iPhone 7 (Plus) kleuren. In deze nieuwe iPhone bevindt zich een 18 MP camera, A12 processor en is voorzien van diverse innovatieve functies. Zo filtert de iPhone 7 product Dutch automatisch al het nepnieuws op social media, ontgrendel je hem met gezichtsherkenning en blokkeert hij automatisch die ene zeurende vriend of vriendin op WhatsApp. Snel meer nieuws over deze onverwachte iPhone 7 (Plus) product Dutch van Apple.

Lees ook: iPhone SE Dutch iPhone 7 dutch

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.