Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Apple lijkt achter de schermen druk bezig te zijn om tijdens het WWDC een Siri speaker te presenteren. Deze Siri speaker zal een geduchte concurrent worden van Amazon Echo en Google Home. 

Slimme Apple Siri speaker

De Siri speaker zal naar alle waarschijnlijkheid tijdens het WWDC, de conferentie voor ontwikkelaars, aan het grote publiek gepresenteerd worden. De Siri speaker zou op dit moment uitvoerig getest worden om hem zo optimaal mogelijk te laten presteren, aldus Apple Watcher Sonny Dickson:

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Wat kun je met de Apple Siri speaker?

Dat is nog maar de vraag. Er zijn al wel wat functionele dingen bekend maar het blijft vooralsnog behoorlijk gissen. Wat we wel weten is dat het apparaat gebruikt kan worden voor Siri én AirPlay. Dit houdt in dat hij jouw favoriete muziek kan afspelen en daarnaast een hulp kan zijn met het beantwoorden van jouw vragen. Ook kan hij gekoppeld worden met diverse andere ‘slimme’ huishoudelijke apparaten. Apple is hier al langer mee bezig, denk bijvoorbeeld aan de slimme huis app; ‘Woning’. 

Lees ook: Apple geeft rondleiding door Homekit-app

Dickson bracht ook naar buiten dat Apple bij de Siri speaker samenwerkt met ‘Beats technologie’ om de geluidsinstallatie van goede speakers te voorzien. Daarnaast schijnt het dat op deze speakers, net als in de AirPods, een aparte iOS versie draait. 

Naar verwachting zal de Siri/Airplay Apple speaker tussen 5 en 9 juni gepresenteerd worden door de ontwikkelaars van Apple.

Lees ook: Zo deel je een woning met meerdere mensen in Apple Homekit

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.