Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Volgens de betrouwbare Apple analist Ming-Chi Kuo komt Apple in maart van 2017 niet met de opvolger van de iPhone SE. 

‘Geen iPhone SE in 2017

In een geheime briefing aan eventuele investeerders laat Apple weten dat de ‘nieuwe’ SE met een jaar zal worden uitgesteld. Een van de hoofdredenen is dat Apple op de iPhone 7 en 7 Plus een hogere marge heeft. Daarnaast willen ze de verkoop van de iPhone 7 en 7 Plus oprekken naar een langere termijn. De nieuwe iPhone SE zal de verkoop eventueel in de weg kunnen zitten.

Lees ook: Zo hoog zijn de productiekosten van de iPhone 7

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

iPhone SE; kleine krachtpatser

De vraag naar een nieuwe iPhone SE is dan ook niet super groot. De huidige special edition iPhone voldoet nog aan alle eisen en is daarmee een uitstekende keuze ten opzichte van de iPhone 7 of de iPhone 6s. In onze objectieve review lees je alle ins en outs van deze kleine krachtpatser.

Prijsverlaging iPhone SE en iPhone 7 

Apple is ondertussen bezig om via kleinere toeleveranciers de marges te vergroten. De kosten van deze leveranciers waren in het verleden nogal hoog ten opzichte van de grotere leveranciers. Dankzij deze acties zullen naar alle waarschijnlijkheid de iPhone 7 en SE in prijs verlaagd worden voor sinterklaas en kerst. Een mooi kado al zeg ik het zelf. ;)

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.