Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Apple zou de samenwerking aan zijn gegaan met LG om oled-schermen af te nemen. Het gaat slechts om een beperkte hoeveelheid waarmee Apple minder afhankelijk wordt van Samsung voor de oled-schermen.

De deal van Apple met LG wordt gemeld door Bloomberg. Het gaat om een relatief klein aantal oled-schermen. Apple zou tussen de twee en vier miljoen schermen af willen nemen bij LG. Bij de deal met Samsung ging het om 100 miljoen schermen. Tot nu toe was Samsung de enige leverancier voor de oled-schermen voor de iPhone X. Volgens geruchten verdient Samsung met deze deal zo’n 14 miljard dollar in slechts twee jaar tijd!

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Nieuwe iPhones

In september zouden er drie nieuwe iPhones gepresenteerd gaan worden. Twee van deze toestellen hebben een oled-scherm. Dit zou gaan om de 2.0 versie van de iPhone X en een iPhone X Plus. Een oled-scherm zorgt voor een ongekend hoog kwaliteitsniveau. Pixels kunnen individueel in- of uitgeschakeld worden. Daarnaast is wit ook echt spierwit en zwart ook echt diepzwart en zijn er meer kleuren mogelijk. 

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.