Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Apple is zojuist gestart met een eigen @AppleSupport Twitter account waarop het bedrijf diverse tips zal plaatsen en direct gebruikers kan voorzien van antwoorden over Apple apparatuur.

 Je kunt het Apple account hier op Twitter volgen. Op het moment van schrijven heeft het bedrijf pas vijf tweets geplaatst, waarvan eentje al direct in gaat op tips met betrekking tot de notities app (het maken van een takenlijst).

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Apple is ook actief op Twitter onder de gebruikersnaam @AppleMusic voor Apple Music en @AppleMusicHelp, waar het merk hulp biedt voor de eigen streaming service.

Wij zijn erg enthousiast over het feit dat Apple een nieuwe manier van support uit gaat proberen en we verwachten ook dat deze stap een enorm slimme keuze is die Apple nog dichterbij de consument zal brengen.

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.