Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Apple is begonnen met het repareren van slechtwerkende iPhone 6s batterijen. Het gaat hierbij vooral om toestellen die uit het niets uitschakelen. Apple heeft een passende en gratis oplossing voor de gedupeerden. 

iPhone 6s batterij probleem

De batterijen in de desbetreffende iPhone 6s modellen worden gratis vervangen door Apple. Apple geeft wel aan dat niet alle telefoons in aanmerking komen voor dit reparatieprogramma. Een iPhone 6s moet aantoonbaar problemen hebben met de batterij voordat Apple de batterij kosteloos vervangt. Ook iPhone 6s modellen die buiten de garantie vallen komen in aanmerking. Er is geen gevaar voor veiligheid of brandgevaarlijkheid mocht je geen reparatie laten uitvoeren, geeft Apple nadrukkelijk aan.

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Komt jouw iPhone 6s in aanmerking?

Om te bekijken of jouw iPhone 6s in aanmerking komt voor dit reparatieprogramma kun je naar de dichtstbijzijnde Apple Store gaan om het serienummer te laten checken. Vooralsnog komen alleen iPhone 6s modellen die tussen september en oktober 2015 zijn aangeschaft in aanmerking.

Bekijk het overzicht: alle iPhone batterijen

‘Toch Disease’ iPhone 6 Plus reparatieprogramma

Vorige week kondigde Apple ook een reparatieprogramma aan voor de ‘Touch Disease’ in de iPhone 6 Plus. Dit gaat om iPhone 6 Plus modellen die last hebben van flikkerende schermen. Apple zelf erkent het probleem niet en geeft aan dat dit alleen kan komen door een harde val of stoot met het toestel. Toch bieden ze een oplossing van € 167,10 om de defecte interne onderdelen te vervangen.

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer