Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Sinds afgelopen vrijdag kunnen iPhone 6 Plus eigenaren die last hebben van flikkerende strepen terecht voor reparatie bij Apple. 

Het probleem wat zich bij sommige iPhone 6 Plus toestellen voordoet is dat bovenin het scherm een flikkerende streep te zien is. Naast dat dit natuurlijk harstikke vervelend is, wilt de iPhone ook niet goed meer werken. Apple heeft hiervoor een reparatieprogramma bedacht.

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Reparatieprogramma iPhone 6 Plus Touch Disease

De eerste gevallen van de zogenoemde Touch Disease kwamen in augustus 2016 naar voren. Wat daar op volgde waren verschillende rechtszaken maar toch wilde Apple het probleem niet erkennen. Apple heeft wel iets anders bedacht. Door middel van een reparatieprogramma van welgeteld €167,10 kunnen iPhone 6 Plus hun toestel opsturen naar Apple.

Lees ook: Apple doet onderzoek of de iPhone geproduceerd kan worden in de VS

Reactie van Apple

Volgens Apple zijn er niet veel iPhone 6 Plus toestellen dit het Touch Disease probleem ervaren. De oorzaak van het probleem ligt vooral intern waar het kan gebeuren dat er bepaalde onderdelen zijn losgeraakt. Dit kan komen door een harde val of stoot, aldus Apple. Dit is de officiële reactie van Apple op hun website:

Apple heeft vernomen dat er verschillende iPhone 6 Plus gebruikers last hebben van een flikkerend scherm na het meerdere malen laten vallen van het toestel.

Als jouw iPhone 6 Plus de symptomen heeft, zoals hierboven is genoemd, dan kun je bij ons terecht voor een service prijs van € 167,10.

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer