Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Eerder ging het gerucht dat Apple tijdens het afgelopen WWDC een nieuw Thunderbolt display met ingebouwde graphics processor zou aankondigen. Dit bleek niet het geval. Nu is Apple zelfs gestopt met de productie van de huidige Thunderbolt Display.

Thunderbolt Display: outdated?

Velen beweren dat de huidige Thunderbolt Display (2011) te duur en outdated. Echter is het nog steeds een geweldig snel, stijlvol en krachtig apparaat met zijn hoge resolutie 2560x1440 display en ingebouwde aansluithub. Het is al mogelijk een iMac met 5K display te kopen voor maar € 700 meer.

Thunderbolt Display

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Productiestop

De productiestop lijkt nu echt plaats te vinden. Apple en andere resellers verkopen hun huidige voorraden uit en zullen daarna geen nieuwe meer geleverd krijgen. Of Apple ook met een nieuwe display zal komen is op dit moment nog onduidelijk: het zal waarschijnlijk géén Thunderbolt Display worden.

Volgens 9to5mac wordt er gespeculeerd rondom een 'Apple 5K Display' met USB-C aansluiting (perfect voor de nieuwe MacBooks). Wellicht wordt deze nieuwe display tegelijkertijd aangekondigd met de verwachte nieuwe MacBook Pro met OLED balk, verwacht in september 2016.

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.