Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Apple is sinds januari dit jaar van start gegaan met de grote verbouwing van de Apple Store aan Fifth Avenue in New York. Aanvankelijk was de einddatum nog onbekend, maar inmiddels er al meer bekend.

Apple Store wordt eind november 2018 geopend

Zoals we al eerder schreven is Apple bezig met het verbouwen van de meest iconische Apple Store allertijden. De Braziliaanse website MacMagazine signaleerde de mogelijke einddatum. Op de omheining prijkt inmiddels een mogelijke einddatum en dus opening. Op het bord staat dat de bouw op 31 oktober is afgerond. Dit zou dus kunnen beteken dat we begin november voor het eerst de nieuwe winkel kunnen bewonderen.

Tip: Abonnementen met iPhone op prijs vergelijken

Bekijk ook: Losse iPhone toestellen vergelijken

 

Apple Store verdubbeld in oppervlak

Wanneer we snel de kalender erbij pakken, kunnen we concluderen dat de verbouwing dus ruim anderhalf jaar zal gaan duren. Dit is ook zeker niet gek als je kijkt naar de plannen van Apple. Zo zal het winkeloppervlak verdubbelen en zal er veel aandacht worden besteed aan merkbeleving.

Op dit moment vertoeft de Apple Store in een nabijgelegen winkel. Dus voor Apple-fans die een tripje maken naar de Big-Apple valt er zeker nog wel wat te shoppen. De fans die willen wachten tot de nieuwe winkel er is, zullen wel nog wat extra geduld moeten hebben. De einddatum is natuurlijk een schatting en kan altijd na verloop van tijd gewijzigd worden.

Lees ook: Apple gaat de weg op met zelfrijdende auto's 

Beats 1-radiostudio in Apple Store Fifth Avenue

Al ons geduld zal ruimschoots worden beloond. Zo zal ook de Beats 1-radiostudio een plekje krijgen in het immense pand. Deze studio staat dan garant voor swingende optredens en interessante interviews met de muzikale helden van nu.

Lees ook: Leer meer in de Apple Store 

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.