Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Het wordt binnenkort waarschijnlijk mogelijk om in de Apple Store een screenprotector op je iPhone te laten plakken door middel van machinewerk. Weg dus met die vervelende bubbeltjes op het scherm.

Screenprotectors plakken

In de Apple Stores worden Belkin Trueclear Pro machines geplaatst die ingezet kunnen worden om de schermbeschermers op een iPhone te plakken. Op dit moment zijn ze in Japan al begonnen met het aanbieden van deze dienst, wij verwachten dat het snel naar Nederland over zal komen. 

Zie hieronder de video, afkomstig uit een Japanse Apple Store. Zoals te zien is wordt de schermbeschermer heel gemakkelijk in het apparaat bevestigd waarna deze op de iPhone geplakt wordt. Dit proces is veel nauwkeuriger dan wanneer mensenhanden een beschermer plaatsen.  

Of de dienst gratis of betaald wordt aangeboden is nog de vraag, hoewel het ons persoonlijk logischer lijkt om dit gratis te doen.

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Inruilbeleid

Ook wordt het beleid voor het inruilen van een oude iPhone soepeler. De iPhone 5s en 6s (Plus) mogen nu ingeruild worden met beschadigingen. Eerder mochten alleen apparaten zonder beschadiging ingeleverd worden bij de Apple Store. Na het inleveren wordt een kortingbon gegeven die bijvoorbeeld verzilverd kan worden bij de aanschaf van een nieuwe iPhone.

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.