Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Van winkel naar heuse radiostudio. Met de renovatie van Apple's flagship store in New York komen er een hoop mooie ideeën naar voren voor meer merkbeleving. Eén ding is zeker: met een winkel van 7.000 vierkante meter is er zeker wel plek voor een radiostudio.

Tijdens de renovatie van de Apple Store aan Fifth Avenue is Apple druk bezig om de merkbeleving naar een hoger plan te tillen. Volgens Appleinsider zal de flagship store meer dan alleen een winkel worden. Samen met DJ Ebro Darden van Apple’s radiozender Beats 1 wordt er nu gewerkt aan een studioruimte waar Apple muzikale gasten kan ontvangen tijdens live radio broadcasts.

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Lees ook: Haal meer uit je iPhone met Apple Music

Op dit moment is Darden werkzaam vanuit een andere studio in New York, maar het ziet er naar uit dat hij zich straks tussen de mensen in de Apple Store kan begeven. Beats 1 is een radiozender van Beats by Dre en valt dus ook onder de takken van Apple. Samen met twee andere DJ’s vormt Ebro Draden het team van radiomakers.

Hoe het concept precies vorm zal krijgen is nog onduidelijk. Het zou zomaar kunnen dat de nieuwe Beats 1-studio alleen gebruikt zal worden wanneer er een live publiek nodig is. Dit zal bijvoorbeeld het geval zijn bij interviews en optredens.  Uiteraard moet er ook rekening gehouden worden met het geluidsoverlast. Stop een paar fans en een superster in een kleine studio en je trommelvliezen trillen er binnen no-time uit. In de Apple Store in SoHo treden nu al regelmatig muzikale grootheden op.

Lees ook: ‘Apple’s iPhone 8 waterdichter dan iPhone 7’

Sinds januari dit jaar is de grootse renovatie gaande. De winkel gaat een flinke groeispurt te gemoet van 3.000 vierkante meter naar 7.000 vierkante meter. De flagship store van Fifth Avenue stond altijd bekend om de drukte, maar met een verdubbelingen van de oppervlakte zal de drukte geen probleem meer zijn. Tijdens de verbouwing vertoeft Apple tijdelijk in de voormalige speelgoedwinkel FAO Schwarz. Het liefst pikt Apple ook deze vierkante meter mee in hun gloednieuwe vlaggenschip, maar de eigenaar van het pand wil dat niet.

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.