Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Apple heeft een nieuwe eigen app gelanceerd; de Apple Support app. In deze app kun je oplossingen vinden over ieder Apple apparaat. 

Apple Support app

Via diverse kanalen probeert Apple de klant te helpen mochten er zich problemen voordoen met toestellen. Zo kun je via Twitter een beroep doen op de Apple helpdesk, vind je online diverse tips en kun je vanaf nu ook een app downloaden met oplossingen voor je iPhone, iPad, MacBook en meer. De app is niet geheel gratis voor iedereen. Valt het desbetreffende apparaat buiten de garantie dan betekent dat dat je voor eventuele hulp moet betalen.

Lees ook: Apple gaat over van plastic naar papieren tas

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Apple Support app gratis downloaden

De Support app van Apple is gratis te downloaden in de App Store. In de app kun je inloggen door middel van je eigen vingerafdruk en hij herkent direct welke apparaten er gekoppeld zijn. Tap op een toestel naar keuze en zie wat je kunt doen om het probleem op te lossen. Het valt ons op dat bijna bij alle problemen er direct wordt aangegeven om persoonlijk contact op te zoeken met Apple. Dan wel via mail, telefonisch of chat.

Wij raden onze klanten altijd aan om met een probleem altijd eerst naar Apple te stappen. Zo ben je verzekerd van goede service en heb je garantie mocht er iets fout gaan tijdens het oplossingen van het probleem.

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.