Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Volgens verschillende betrouwbare bronnen is Apple van plan om met ingang van 2019 alleen nog maar iPhones te produceren met OLED-schermen. 

OLED-scherm in de iPhone 8

Dit jaar zet Apple de eerste stappen richting een volledig iPhone assortiment met OLED-schermen. Wij kunnen voor bijna 100% garanderen dat de nieuwe iPhone 8, die in september uitkomt, een OLED-scherm heeft. Concurrenten zoals Samsung zijn al langer op het OLED-scherm pad voor hun toestellen. We verwachten dat er in 2017 zo’n 55 miljoen iPhone 8 toestellen met OLED-schermen verkocht zullen worden.

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Leveranciers OLED-schermen 

Verschillende bronnen beweren dat Apple al langer van plan is om vanaf 2019 volledig over te stappen op OLED-schermen. Er zouden al diverse contracten zijn opgesteld met OLED leveranciers Samsung, BH en Interflex. Het laatst genoemde bedrijf heeft zelfs een apart bedrijf (kosten $850 miljoen) opgericht om aan de vraag van Apple te voldoen.

Lees ook: 'iPhone 8 krijgt 4.7 inch beeldscherm met stuk grotere batterij'

Goedkopere LCD-iPhone op de markt

Er wordt verwacht dat Apple naast de OLED iPhone 8 ook nog een LCD-iPhone zal aanhouden. Dit gebeurt wel vaker met de productielijnen van bijvoorbeeld de iPad en de MacBook. Deze LCD-iPhones zullen naar verwachten lager in prijs uitvallen dan de, naar verwachting $1000 dollar kostende, iPhone 8 OLED-variant. Wij zijn benieuwd naar de ontwikkelingen op dit gebied en houden jou ook zeker op de hoogte.

Lees ook: Al het iPhone 8 nieuws

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.