Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Ondertussen is Apple een van de meeste gerenommeerde bedrijven ter wereld. Dit doen ze zelfs zo goed dat ze $27,- per maand per gebruiker verdienen. Dit is veel meer dan bijvoorbeeld Facebook en Instagram. Dit is het geheim! 

0,88 euro per dag

Apple verdient op meerdere platforms geld. Het eerste waar je natuurlijk aan denkt zijn de Apple Stores. Daarnaast verdient Apple veel geld aan de App Store, waar ze 1/3 van de inkomsten uit apps als commissie verdienen. Analist Horace Dediu, betrouwbare bron, heeft deze voorspelling gedaan op basis van alle inkomstenbronnen voor Apple.

Lees ook: Apple keert recordbedrag uit aan ontwikkelaars

Bedrijven zoals Facebook en Snapchat hebben weliswaar veel meer 'klanten' maar verdienen hier per persoon echter veel minder aan. Het geheim van Apple zit hem in de gebruikerservaring. Het aantal mensen dat tevreden over hun producten zijn is enorm hoog. Dit heeft als gevolg dat gebruikers herhalingsaankopen doen en zo meer producten en diensten afnemen. In vergelijking met Samsung zijn er een stuk minder producten die ter reparatie terug worden gestuurd. Daarnaast heeft Apple diverse diensten zoals iCloud en iTunes die inspelen op de behoefte van jullie. Door deze punten worden en blijven veel gebruikers vaste klanten.

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Gemakkelijk overstappen

Uit ervaring weten wij dat de meeste consumenten beginnen met een iPhone. Het is een goede en slimme keuze om de gebruiksvriendelijk en kwalitatief goede producten van Apple te ervaren. Veel iPhone gebruikers stappen daarna al snel over naar een iPad, Apple Watch of MacBook. De gebruikersinterface is praktisch hetzelfde en daarom eenvoudig gemaakt. Je koopt daarnaast een aantal goede en handige apps en zo weet Apple, door slim op je behoefte in te spelen, jouw te binden als klant.

Lees ook: Apple's App Store zet 4x meer omzet om per app dan Google Play

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.