Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

De Apple AirPods zijn onwijs populair sinds de techgigant begin dit jaar de draadloze oortjes uitbracht. Dit is ook terug te zien aan de vraag en daarom verhoogt Apple de productie.

Productie AirPods op volle toeren

De CEO van Apple Tim Cook liet een woordje vallen over de huidige voorraad van de AirPods tijdens de presentatie van de Q3 2017 cijfers. Hierin gaf hij aan dat kopers ervanuit moeten gaan dat het minimaal 6 weken kan duren voordat men de AirPods ook daadwerkelijk in handen heeft.

Door de hoge vraag draait het productieproces op volle toeren. Dit lijkt echter alsnog te weinig om aan de vraag te kunnen voldoen, aldus Cook. De laatste weken druppelde er hier en daar wat voorraden richting Nederland maar werden in no-time weer weggekocht.

Bekijk ook: iPhone accessoires overzicht - met alles voor je iPhone

AirPods op iPhone 7

Positief nieuws over AirPods

Tim Cook zou geen CEO zijn als hij alleen maar met negatief nieuws zou komen. Hij sprak daarom uitdrukkelijk over het klanttevredenheidsonderzoek van Creative Strategy. Uit dit onderzoek blijkt dat 98 procent van de klanten meer dan tevreden is over de AirPods van Apple. Hiermee wees hij terug op de sceptische berichtgeving tijdens de beginfase van de AirPods.

Lees ook: Zo update je de firmware van de AirPods

Vooral de eigen W1-chip in de oortjes blijken een doorslaand succes. Hiermee kunnen de AirPods eenvoudig en snel via Bluetooth communiceren met apparaten én onderling. Doe je bijvoorbeeld een oortje uit, schakelt alle muziek automatisch over naar het andere oortje. Hoe handig! Kijk daarom vooral verder dan de 179 euro die deze gadget moet kosten want dit is eigenlijk een van de beste producten die Apple de laatste jaren heeft uitgebracht.

Lees ook: Zo geef je jouw AirPods een persoonlijk tintje

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.