Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Het voorjaar wordt gedomineerd door vrolijke kleuren. Apple is hierin meegegaan en heeft siliconen en lederen hoesjes in frisse lentekleuren uitgebracht. Fel oranje, zachtroze of lemonade: de nieuwe hoesjes mogen gezien worden.

Apple richt zich met de nieuwe kleuren niet alleen op lederen cases en hoesjes voor de iPhone, ook aan de iPad Pro is gedacht. Apple heeft zelfs de Apple pencil case bijgewerkt, waardoor deze dezelfde kleur als de hoesjes voor de iPad hebben.

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Dit zijn de nieuwste kleuren

Liefhebbers hadden al langer de keuze uit een hoesje in een van de verschillende standaardkleuren. Nu de zon weer vrolijk schijnt willen we het lentegevoel zo lang mogelijk vasthouden. De nieuwste iPhone hoesjes zijn verkrijgbaar in 7 verschillende kleuren. Alle nieuwe hoesjes zijn geschikt voor de iPhone 7 serie, iPhone 8 Serie en de iPhone X. Met betrekking tot de siliconen hoesjes hebben iPhonebezitters de keuze uit de kleuren framboos, denim blauw of lemonade. Deze laatste bestaat uit een zachtgele frisse kleur waar iedereen vrolijk van wordt.

Overzichten van beschermhoesjes:

iPhone X beschermhoesjes

iPhone 8 beschermhoesjes

iPhone 7 beschermhoesjes

De lederen hoesjes zijn gelooid en afgewerkt met Europees leder. Dit hoesje is uitgebracht in vier nieuwe lentekleuren. Dit zijn electric blue, zachtroze, fel oranje en lentegeel. De iPhone X lederen folio heeft een zeer luxe uitstraling en afwerking. Apple heeft deze in de kleuren electric blue en soft pink uitgebracht.

Ook de smart covers voor de iPad Pro zijn leverbaar in electric blue, zachtroze, lemonade en framboos.

Originele iPhone hoesjes

Op het gebied van iPhone hoesjes is er heel veel te krijgen. Van de originele Apple hoesjes tot goedkope namaakproducten, er zit veel prijs-kwaliteit verschil tussen het complete aanbod. De allergoedkoopste hoesjes passen binnen een laag budget, de kwaliteit is echter wel een stuk minder. Veel iPhonebezitters merken op dat namaak hoesjes binnen enkele dagen tot weken de eerste slijtage vertonen.

De originele Apple hoesjes liggen qua prijs een stuk hoger. Zo vraagt Apple voor de iPhone X lederen folio $99, terwijl de lederen hoesjes $45 tot $49 moeten kosten. De siliconen hoesjes zijn het goedkoopste met een prijs van $35 tot $39. Het is misschien wat dieper in de buidel tasten, toch zijn deze hoesjes van een veel betere kwaliteit. Ze passen perfect om het toestel en doen wat ze beloven: bescherming bieden. Daarnaast zijn ze van een uitstekende kwaliteit, perfect afgewerkt en voorzien van origineel Apple logo. Het is maar waar je voorkeur naar uitgaat.

iPhone SE 2 hoesjes nog niet verkrijgbaar

Kijk je uit naar het nieuwste iPhone model van Apple? Dan is de iPhone SE 2 die in Q2 van 2018 zal verschijnen vermoedelijk interessant voor je. Meestal komen er enige tijd na de lancering van een nieuw iPhone model ook hoesjes beschikbaar daarvoor. Als de iPhone SE 2 echter dezelfde afmetingen krijgt als de iPhone SE of een ander iPhone model, dan kun je al gelijk een iPhone SE 2 beschermhoesje kopen.

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.