Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Eerder deze week kwamen verschillende geruchten naar buiten dat Apple 3.5 mm Earpods gaat gebruiken bij de iPhone 7. Nu is bekend dat de lichtsensor verplaatst zal worden bij de nieuwe iPhone.

Leveranciers iPhone 7 screenprotectors erkennen

Volgens de betrouwbare bron Macotakara krijgt de iPhone 7 iets grotere oortjes en zal de lichtsensor worden verplaatst. Volgens Macotakara komt dit gerucht van de leveranciers van de screenprotectors. Apple heeft het aantal bestellingen namelijk fors vermindert. Op dit moment is de lichtsensor rondom uitgesneden op de screenprotectors zodat deze niet de lichtinval beïnvloedt.

Daarnaast zal Apple de proximity sensor (lichtsensor) veranderen naar ‘Dual specifications’. Hiermee hoopt Apple op een betere lichtsensor.

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Veranderingen iPhone 7 vs. iPhone 6s

Het lijkt erop dat deze veranderingen maar een schim zijn van het aantal veranderingen die de iPhone 7 zal krijgen ten opzichte van de iPhone SE en iPhone 6s. Op basis van de laatste geruchten zal de iPhone 7 qua design gaan lijken op de iPhone 6s en iPhone 6, volgens Wall Street Journal. Volgens hun zullen de grootste veranderingen komen in de 2017 iPhone die naar alle waarschijnlijkheid de iPhone 8 gaat heten. Dit toestel zal, op basis van de laatste geruchten, een glazen scherm krijgen.

iPhone 7 geruchten

Je kunt alle geruchten en nieuwtjes over de iPhone 7 lezen in het iPhone 7 nieuwsoverzicht. Hierin kun je vinden dat verwacht wordt dat er een 3.5mm hoofdtelefoon aansluiting komt en nog veel meer over dit 4.7 inch iPhone model. 

Lees ook: Onderzoek toont grote interesse in iPhone 7

iphone 7 prototype

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.