Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Onlangs is er veel speculatie geweest over de nieuwe Apple Watch 2 (16 september vindt de introductie plaats). Welke verwachtingen zijn werkelijkheid? Lees het hier.

Dit zijn de belangrijkste verwachte vernieuwingen en functies van de Apple Watch 2, de opvolger van de populaire Apple Watch. 

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Vernieuwde chip

De belangrijkste update van de Apple Watch 2 vindt plaats op het gebied van snelheid: de eerste versie van de Watch wordt al onwijs snel met de nieuwe WatchOS 3 update: hoe snel zal de Watch 2 met een nieuw 'SoC' (System on Chip) dan wel niet worden!

Standalone GPS

De Apple Watch 2 zal gebruik maken van een 'standalone' GPS waardoor deze beter zonder iPhone werkt. Door deze GPS kan de Watch beter gebruikt worden als fitness attribuut.

Spatwaterdicht

De eerste Apple Watch is al redelijk 'waterproof', bij de nieuwe Apple Watch 2 wordt deze waterproofing verder verbeterd. De Watch 2 is dan ook daadwerkelijk (spat)waterdicht te noemen.

Wat we níet verwachten

De afgelopen maanden zijn er speculaties geweest over die kenmerkende veranderingen. Helaas kunnen wij bijna met zekerheid melden dat deze veranderingen níet op de tweede versie van de Apple Watch zullen plaatsvinden. De volgende functies bevinden zich dus niet op de Watch 2:

  • Facetime camera
  • Nieuw design
  • Internetverbinding

Aankondiging Watch 2

Op dit moment is het natuurlijk nog puur speculeren op basis van geruchten. De Apple Watch 2 zal ten tijde van het launch evenement van de iPhone 7 op 16 september aanstaande worden aankondigd. Houd ons nieuws in de gaten voor meer informatie!

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.