Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

In september 2016 wordt de lancering van de tweede versie van de Apple Watch verwacht, tegelijkertijd met Apple's iPhone 7 launch. Apple denkt optimistisch over deze nieuwe Watch, gezien de geruchten rond de huidige productie van het product.

Apple Watch 2 productie

Volgens de betrouwbare bron 'Digitimes' is Apple op dit moment bezig met de productie van de next-generation smartwatch. Er worden waarschijnlijk zo'n 2 miljoen eenheden per maand geproduceerd: dit geeft aan dat Apple behoorlijke verkoopcijfers verwacht. Er zijn van de eerste Apple Watch wereldwijd namelijk 'maar' 7,5 miljoen exemplaren verkocht.

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

watchOS 3 maakt optimistisch

De verschillen tussen watchOS 2 en watchOS 3 zijn enorm: Apple verwacht door deze software upgrade waarschijnlijk veel meer Watches te gaan verkopen. In de nieuwe Watch software upgrade wordt deze onder andere sneller, worden apps op de achtergrond constant ingeladen en zijn er diverse nieuwe opties en apps. Apple wil met deze Watch update af van het 'iPhone accessoire imago' dat de smartwatch heeft.

iPhone 7 en Watch 2 launch

Apple's iPhone 7 wordt geen game-changer: dit toestel is wellicht sneller dan de 6s maar beschikt niet over bijzonder vernieuwende features of een nieuw design. Apple wil de iPhone 7 launch in september 2016 waarschijnlijk kracht bij zetten door tegelijkertijd de tweede generatie Apple smartwatch te introduceren. 

Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.


Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer