Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

De tweede versie van de Apple Watch wordt vermoedelijk uitgerust met een hogere batterijcapaciteit om nieuwe functies zoals GPS beter mogelijk te maken.

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Apple Watch 2 batterij

Op de onderstaande foto, uitgelekt via Weibo (een Chinese social media pagina), is te zien dat voor de Apple Watch 2 een batterij met hogere capaciteit gebruikt zal worden. Waarschijnlijk wordt de verandering in batterijcapaciteit ongeveer 35% in het voordeel van de Apple Watch 2 (berekend aan de hand van de 42mm uitvoering).

Watch2 batterij

Bekijk het overzicht: alle iPhone batterijen

Apple maakt vermoedelijk gebruik van een nieuwe batterijtechnologie aangezien deze tweede versie van de Watch exact hetzelfde design zal hebben als de reguliere Watch. Het gebruik van de GPS en WatchOS 3 zorgen ervoor dat een 'grotere' batterij op de Watch benodigd is. Door WatchOS 3 worden apps sneller geladen en bevinden deze zich 'op' de Watch, waardoor het lanceren een stuk meer processorkracht vraagt. Met de GPS zal de Watch 2 meer 'standalone' te gebruiken zijn, los van de iPhone. Zo kunnen fitness apps en kaarten in de toekomst beter gebruikt worden op het slimme horloge.

Bekijk het overzicht: alle iPhone batterijen

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.