Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Met de komst van smartwatches is sporten nog leuker geworden. Er komen steeds meer merken smartwatches op de markt. Toch blijkt dat de Apple Watch het meest populair is. In het vierde kwartaal van 2017 heeft Apple maar liefst 8 miljoen van deze sporthorloges verkocht.

Deze cijfers komen van onderzoeksbureau IDC, dat cijfers over de wearable markt heeft vrijgegeven. Opvallend is de grote stijging en verkopen van Apple smartwatches. Over heel 2017 verscheepte het bedrijf ruim 17,7 miljoen stuks. Het vierde kwartaal laat hiermee een mooie groei zien.

Apple Smartwatch met ingebouwde hartslagmeter

De Apple Watch is vooral populair dankzij de ingebouwde hartslagmeter. Deze smartwatch is in verschillende varianten verkrijgbaar. De series 3 Smartwatch is uitgerust met ingebouwde gps en hoogtemeter. Het meet de hartslag nauwkeurig dankzij de ingebouwde hartslagsensor. Bijzonder is dat deze smartwatch volledig waterdicht is, waardoor het ook mogelijk is om deze tijdens de zwemsport te gebruiken. Daarnaast meet het toestel het aantal verbrande calorieën, het slaapritme en beschikt het over een stappenteller.

De Apple Watch uit de eerste serie is een goedkoper model zonder gps. Deze smartwatch heeft wel een ingebouwde hartslagsensor en muziekbediening. Dit is een uitstekend model voor de beginnende sporter.

De Apple Watch series 3 behoort tot de best verkochte smartwatches van dit moment. Ook binnen de top 10 vinden we verschillende smartwatches van Apple. Nog steeds loopt Apple voorop op het gebied van technologie en ontwikkeling.

Tip, bekijk ook eens ons iPhone accessoires overzicht

Gezondheidsapp op de Apple Watch

De moderne Apple Watch is voorzien van gezondheidsapp. Het apparaat meet gedurende de hele dag de hartslag en geeft het resultaat weer in de app. Deze gezondheidsapp is te downloaden op de iPhone. In de activiteitenapp van de iPhone zijn de vorderingen van een workout te volgen. Hier zie je alle statistieken, afstanden, tijden en het calorieverbruik.

iPhone-gebruikers zijn altijd het beste uit met de Apple smartwatch, omdat beide toestellen goed op elkaar zijn afgestemd. De Apple smartwatch uit de derde serie is verkrijgbaar in trendy kleuren zoals grijs, zilverkleurig of goudkleurig. Daarnaast is er de Apple Watch met exclusieve wijzerplaten van Nike, verkrijgbaar in zilverkleurig of spacegrijs aluminium.

De Apple Smartwatch uit de derde serie is verkrijgbaar voor een adviesprijs vanaf €369. Hiervoor koop je dan wel het neusje van de zalm.

Bekijk ook: iPhone accessoires nieuws

Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.


Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer