Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

De Apple Watch Series 4 is een sportief horloge met GPS en hoogtemeter. Deze is ook nog eens waterproof. De Apple Watch Series 4 kopen? Ontdekt waar je overal op moet letten en wat de prijs van dit model is.

Dit zijn de Apple Watch Series 4 specificaties

De Watch Series 4 van september 2018 is de opvolger van de Watch series 3 (2017). Apple heeft met de nieuwste technische snufjes een hoop verbeteringen aangebracht. We zetten eerst wat algemene specificaties op een rij:

 • 1,78 inch beeldscherm
 • Stanleysteel frame
 • Tot 50 meter waterdicht
 • 3D touch amoled touchscreen
 • Besturingssysteem Watch Os5.0
 • Apple S4 chipset
 • 16gb intern geheugen
 • GPS, NFC, wifi en bluetooth
 • Accu stand-by van gemiddeld 18 uur

Je hartslag wordt gemeten door middel van elektrische en optische sensoren. Bij een te hoge of te lage hartslag ontvang je een waarschuwing. Dit helpt om je stressniveau te verlagen.

Apple heeft aan veiligheid gedacht. Kom je tijdens het fietsen of hardlopen (of in een andere situatie) ten val, dan zendt deze smartwatch een SOS noodsignaal uit.

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Waterbestendige smartwatch

Voordeel van de Series 4 smartwatch is dat deze waterbestendig is. Tot 50 meter onder water blijft je smartwatch gewoon werken. Hierdoor is deze zeer geschikt om mee te zwemmen of om een watersport mee te beoefenen. Zelfs het gps-signaal blijft onder water gewoon werken.

De Watch Series 4 review

Wat vinden anderen van deze Apple Smartwatch? De meeste gebruikers zijn zeer tevreden over de lange levensduur van de batterij. Ook het grote en heldere scherm is volgens velen een echt pluspunt. We moeten dan ook zeggen dat dit model het grootste Watch display ooit heeft.

Deze smartwatch werkt uitstekend met je iPhone. Het menu is gebruiksvriendelijk en de meldingen erg praktisch. Het grote scherm is met zowel bediening als aflezen erg eenvoudig. Hierdoor sluit de Apple Watch nog beter op jouw gezonde levensstijl aan. Er zijn nieuwe workouts voor wandelen en yoga beschikbaar. Verder ontvang je meldingen over het hardlooptempo of het pasritme. In één oogopslag zie je maximaal 5 verschillende soorten meetgegevens. Hierdoor kun je meerdere workouts met elkaar combineren.

Tips: Apple Watch Series 4 kopen

Wil je de Apple Watch Series 4 kopen, let dan op onze volgende tips:

 • Past deze Smartwatch bij jou?

Ben je actief en sportief, dan is deze Apple smartwatch zeker iets voor jou. Wil je hem alleen als stappenteller gebruiken, dan kun je beter voor een goedkoper model gaan.

 

 • Smartwatch voor echte waterratten

Welke watersport je ook doet: deze smartwatch kan tot 50 meter onderwater. Hiermee is deze geschikt voor zwemmen of andere watersporten, maar niet voor diepzeeduiken.

 • Gezondheid in de gaten houden

De Watch Series 4 detecteert het hartritme maar ook een te hoge of lage hartslag. Het is echter geen medisch hulpmiddel. Moet je om medische redenen het hartritme in de gaten houden, vraag dan de arts naar een geschikt hulpmiddel.

 • Verkrijgbare kleuren

Dit model is verkrijgbaar in de kleuren zwart, zilver en goud. Het kan echter voorkomen dat jouw favoriete kleur even niet verkrijgbaar is. Kijk dan gerust eens bij een andere aanbieder.

 • Prijzen vergelijken

Wat kost deze Smartwatch series 4? Gemiddeld betaal je tussen de €429 en €489.. Door deze prijsverschillen is het aan te raden om verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken. Zo maak je de beste deal.

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer