Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Dat ze druk zijn bij Apple weten we onderhand, dus dat ze weer wat in petto hebben voor ons verbaasd ons dan ook niets. Wat nog meer? Lees het hier!

itmaal staan er grote veranderingen aan de App Store op het programma. Denk aan de mogelijkheid om reviews te liken, interactie tussen ontwikkelaar en gebruiker. 

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Reviews in de app store in iOs 10.3

Tot nu toe is het voor ontwikkelaars nog niet mogelijk om te reageren op app-reviews van gebruikers. Deze mogelijkheid komt er eindelijk aan, mede door het maandenlange gedram van de ontwikkelaars. Hierdoor kunnen de ontwikkelaars straks de conversatie aangaan met de gebruiker, dit alles gebeurt openbaar dus iedereen kan meelezen. Super handig natuurlijk om klachten direct aan te pakken en samen bugs te vinden en op te lossen.

Samen met de gebruiker ontwikkelen

Momenteel kunnen ontwikkelaars niet in gesprek met de gebruiker en daarom gebruiker ze vaak de update-tekst om gebruikers te bedanken voor het aangeven van fouten in de app. Met deze update kan dit straks in direct contact, wat alles sneller en persoonlijker maakt. Is dit alles? Nee, Apple kiest er ook voor om gebruikers reviews te laten beoordelen. Ze kunnen dus een goede, nuttige reviewen liken of een zinloze reviewen disliken!

Lees ook: Apple’s App Store zet 4x meer omzet om per app dan Google Play

Gebruikersreview van je app

Er komt een systeem aan waarin apps gebruikers kunnen vragen voor een review. Deze notificatie wordt alleen getoond als het systeem het terecht vindt om voor een review te vragen. Wat de criteria zijn van dit systeem is nog niet duidelijk. Wat wel al bekend is, is dat een app zo’n notificatie maar 3x per jaar mag tonen, dit staat los van hoe vaak een app wordt geupdate. Gebruikers kunnen deze meldingen via instellingen overigens compleet uitschakelen. indien dit gewenst is.

Lees ook: 'Apple wilt hardware gaan verkopen in App Store'

Samen met iOS 10.3

Het is door Apple zelf bevestigd dat de nieuwe App Store wordt uitgerold op het moment dat iOS 10.3 beschikbaar wordt. De eerste bèta versie van dit besturingssysteem is nu verschenen voor ontwikkelaars. De publieke versie verwachten wij over iets meer dan een maand. Spannend!

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.