Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Het wordt Apple's variant van de Amazon Echo en Google Home: een kleine speaker die constant in contact staat met Siri om op commando al jouw favoriete muziek af te spelen HomeKit taken uit te voeren.

Onlangs lanceerde Google de nieuwe Google Home en Amazon lanceerde iets langer geleden de Amazon Echo; blijkbaar was Apple toen al bezig met de ontwikkeling van deze nieuwe Siri-speaker. Verwacht wordt dat Apple binnenkort een nieuwe versie van Siri lanceert met een open API, hiermee kunnen developers hun eigen applicaties koppelen aan de virtuele assistent.

Google Home speaker

Google Home: Google's speaker met virtuele assistent

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Siri & Beats 

Wij verwachten dat de Siri speaker gelanceerd zal worden met een slogan waaruit blijkt dat het geluid is ontwikkeld door Beats en de vaardigheden door Apple. Dit is te verwachten omdat Beats Audio sinds een aantal jaar onderdeel van Apple is. 

Aankondiging Siri speaker

Wanneer de Siri speaker precies verwacht wordt is nog onbekend. De kans is redelijk groot dat Apple deze volgende maand tijdens het WWDC developers evenement aankondigt. Wij houden je op de hoogte!

 

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.