Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

We lieten al eerder weten dat Apple stappen aan het zetten is met betrekking tot virtual reality. De eerste stap lijkt gezet met het verkopen van de View-Master Virtual Reality Starter Pack in de Apple Store(s).

Onlangs nam Apple een bekende virtual reality expert aan en kwamen er geruchten vrij over het feit dat Apple werkt aan de ontwikkeling van virtual reality. Een jaar geleden heeft Apple ook een patent aangevraagd voor een virtual reality headset waar de iPhone in geplaatst kan worden. 

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Apple's gepatenteerde virtual reality headset, via 9to5mac.

De View-Master is weliswaar geen concept ontwikkeld door Apple, maar het is wel het éérste virtual reality product dat de technologie-gigant aanbiedt. De Apple iPhone kan gemakkelijk in de View-Master geplaatst worden en kan onder andere door middel van de View-Master app aangestuurd worden.

In de Apple.com online store kost de View-Master nog geen 30 dollar. Op dit moment is de View-Master nog niet de koop in de Nederlandse store maar we verwachten dat dit binnenkort wel mogelijk zal zijn, net als dat we de View-Master in de Apple winkels verwachten.

Het is erg interessant dat Apple een stap zet richting virtual reality. Wij geloven echter dat dit nog maar een kleine stap is en dat we van Apple héél veel kunnen verwachten op het gebied van virtual reality!

Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.


Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer