Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Eerder dit jaar begon Apple met de campagne ‘Apps voor aarde’ met als doel geld in te zamelen voor het Wereld Natuur Fonds (WNF). Dat heeft zijn vruchten afgeworpen!

8 miljoen dollar voor Wereld Natuur Fonds (WNF)

Eind april begon Apple met deze campagne om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het goede doel. Door het installeren van betaalde apps ging automatisch een bepaald percentage naar het WNF. Een aantal grote en populaire apps, zoals Angry Birds en Candy Crush, deden mee.

Op het WWDC, waar onder andere iOS 10 werden gepresenteerd, onthulde Apple het bedrag. Apple en het WNF gaven aan in een officieel persbericht dat ze positief verrast waren met de medewerking van de verschillende app-developers. Naast het verkopen van apps was er met de ‘apps voor aarde’ ook aandacht voor de natuurbescherming.

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Apple en maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO)

Apple is het laatste jaar druk bezig om milieubewuster te ondernemen. Zo zijn ze druk bezig om oude iPhones te recyclen door alle onderdelen netjes uit elkaar te halen. Alle datacenters en Apple Stores draaien op groene stroom en het nieuwe hoofdkantoor is volledig groen gebouwd. Daarnaast heeft Apple sinds kort een eigen energiebedrijf opgericht genaamd; Apple Energy LLC. Dit dochterbedrijf van Apple zal zich richten op de zonnecellenmarkt. Alle stroom die opgewekt wordt door zonnepanelen zal doorverkocht worden aan consumenten.

Lees ook: Apple gaat over van plastic naar papieren tas

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.